Senaste inläggen

Av Carina P Alfredsson - 19 maj 2014 09:57

Ja, denna helgen har gått i utställningen tecken! Vi hade bara med oss Yamenja denna gången som tog sin Championtitel å vi är såå glada! Då vi varit borta hela helgen så blev det lite 8 veckorsbilder nu på morgonen istället. Dom växer och frodas och det är full fart på dom små liven!! Hjälp vad man saknar dom när man är borta på det här viset...en hel helg, tur att husse kan vara hemma och gosa med dom små godingarna då, och så barnen förstås som älskar att både gosa och busa med dom! Här kommer det rykande färska bilder på chokladkullen!


Hjalmar: Till salu/sällskap


       


Hedvig: Stannar i katteriet


       


Hilda: Intresse visat


       

ANNONS
Av Carina P Alfredsson - 9 maj 2014 14:42

Här kommer det 7 veckors bilder på småttisarna, nån dag för tidigt eftersom vi har så mycket här i helgen.

Lyckades få några bra bilder på dom busiga små liven......inte det lättaste....pust!!! Ha en fin helg alla besökare!


Hjalmar:


   


Hedvig:


   


Hilda:


   

ANNONS
Av Carina P Alfredsson - 3 maj 2014 17:03

Nytagna bilder på 6 veckors bebisar! Nu börjar det bli full rulle på dessa små godingar, dom är sååå himla goa!


Hjalmar 6v :

     


Hedvig 6v :

     


Hilda 6v :

     

Av Carina P Alfredsson - 24 februari 2014 17:23

Soon it will be kittens in S*Estabolyckan´s! Nu efter lång tids väntan kan vi med glädje meddela att vi äntligen väntar kattungar här på S*Estabolyckan´s

Om allt går som det ska så kommer det bli småttisar i vecka 12 här hos oss!

Föräldrar till denna kullen är  vår "Lill-Elsa"  och "Helmer" och färgutfallet kan bli choklad och lila.

Vi är såå glada!

       

 "Lill-Elsa"                         "Helmer" 

    SBI b                               SBI b
Av Carina P Alfredsson - 9 januari 2014 10:46

Yes, då har vi avverkat både jul och nyår och har kommit en bit in på det nya året! Det känns riktigt bra att veta att nu går vi mot ljusare tider igen och att våren rycker närmare för var dag som går....underbart!!

Nu får vi hoppas att ljuset gör sitt och att flickorna här kommer i löp, det känns som om det skulle kunna vara på gång rätt snart för dom är lite "smålöpiga" nu :)) Vore roligt om det kunde få bli lite bebisar här snart för vi lääääängtar efter smått att gosa med! Hittade en bild på goa Helmer när han var liten, vi får hålla tummarna för att det blir små "miniHelmers" här snart! God fortsättning på det nya året önskar vi er alla!


 

Av Carina P Alfredsson - 18 december 2013 08:17

Vi här på S*Estabolyckan´s vill passa på att önska alla kattungeköpare, kattvänner, blogg-besökare och övriga vänner en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!

 

Av Carina P Alfredsson - 10 december 2013 19:05

Då har vi landat lite efter en rolig utställningshelg I Göteborg på Ädelkattens utställning. En rolig helg som startade tidigt lördagmorgon, då vi åkte hemifrån redan kl 02.50 Resan gick bra och vi kom fram lagom i tid.

Denna gången hade vi bara med oss Yamenja då Helmer blev stoppad när vi var i Sollentuna sist. På lördagen hade vi Åsa Hammarlund som domare och Yamenja hade tre konkurrenter, hon fick toppenkritik och domaren tyckte att alla fyra katterna var panelkatter, Yamenja fick EX3 och vi känner oss nöjda med kritiken som var jättbra. På kvällen blev det julbord på hotellet som smakade väldigt gott efter en lång dag. På söndagen behövde vi inte gå upp så tidigt utan vi hann med en härlig hotellfrukost också sen bar det iväg till utställningen igen. Ny domare och nya resultat blev det denna dagen. Yamenja fick CAC, BIV, NOM med kanonkritik och domaren Fabrice gillade verkligen vår prinsessa!

Kändes roligt att det gick så bra, vi är sååå stolta över vår goa tjej som har varit så duktig hela helgen med både övernattning på hotell och med allt bilåka osv. TACK alla goa kattvänner för en jätterolig helg och stort GRATTIS till alla vår vänners fina framgångar i helgen!! Lägger ut en bild på en stolt matte med sin prinsessa!!

   

Av Carina P Alfredsson - 10 november 2013 20:29

Oj nu är vi inne i November och dagarna bara rullar på. Idag har jag tagit lite nya bilder av Helmer och Yamenja, titta och njut!! 

   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se