Senaste inläggen

Av Carina P Alfredsson - 18 augusti 2014 18:15

Hjälp vad fort sommaren gav sig av, vi vaknade imorse och det var inte mer än 10 grader ute...brrr det är vi inte vana vid efter denna fina sommar. Yamenja är dräktig och växer och frodas precis som hon ska, spänningen stiger för att få veta vad som kommer titta ut där. Fotade vår lilla choklad pralin Hedvig idag, så det är en bild på henne jag bjuder på i detta inlägg! Ha en fortsatt fin början på hösten!

 

ANNONS
Av Carina P Alfredsson - 30 juli 2014 14:21

.....ja äntligen kan vi meddela att vi väntar kattungar! Denna gången är det mellan Yamenja och Helmer och vi håller alla tummar för att det blir smått här hos oss framöver, vi är så glada!


   

ANNONS
Av Carina P Alfredsson - 16 juli 2014 23:13

Ja så kom då äntligen sommaren hit till oss....sååå underbart!! Katterna är ute mycket både på altanen och i kattgården och njuter dom också. Vår danske lille dreng kom hem till oss här ibörjan av juli och vi är sååå förtjusta i honom. Det är en riktig liten "kurrmaskin" för så fort man tar i honom så spinner han. Hedvig och Charlie (som han kallas) busar så mattorna ryker och har blivit väldigt goa vänner, han har smält in bra i vår stora familj! Mer info om honom kommer framöver ( då jag håller på att göra en ny hemsida ) så än så länge får ni en liten glimt av honom här! Ha en fortsatt fin sommar i värmen!


   

Av Carina P Alfredsson - 1 juli 2014 14:12

Ja, sommar ska det vara nu.....men vi undrar var värmen tagit vägen???!!! skulle vara skönt om det kunde komma lite sol och värme till oss så man kan få känna att det faktiskt är juli månad nu!! Lugnet har lagt sig här efter att bebisarna har flyttat. Det är bara lilla goa Hedvig som sätter fart på dom andra katterna här nu, ja även hunden får sig en liten känga mellan varven av den här tuffa lilla damen ;) Vi får hålla tummarna nu att det blir kattungar här hos oss snart igen. Yamenja har nyss löpt och är parad så det är bara att hoppas!! Lägger ut en bild på söta Hedvig när hon är ute i kattgården för första gången.....jättespännande tyckte hon....men hon var helt slut när hon kom in, hon sov i flera timmar efteråt....tänk vad lite miljöombyte kan göra gott! Ha en fortsatt fin sommar ( så gott det går )


 

Av Carina P Alfredsson - 17 juni 2014 11:56

Tänk vad tiden går.....H-kullen är nu 12 veckor gamla och redo för att flytta till sina nya familjer! Vi har fotat dom sista bilderna på dom små godingarna och vi önskar dom lycka till i livet och med sina familjer! Hedvig blir kvar här så en å annan bild kommer nog på henne här framöver!


     

Av Carina P Alfredsson - 9 juni 2014 21:29

Grattis får vi säga till vår söta Yamenja som blev Internationell Champion nu i helgen på Nerikes Kattklubb utställningen i Örebro, vi är sååå glada! Nu kommer hon få vila lite från utställningar framöver ett tag och tanken är att vi ska ta en kull på henne nu vid nästa löp :) det blir spännande.

Vi bjuder idag på nya 11 veckorsbilder på dom små trollen vi har härhemma, nu är det verkligen fart på dom kan jag lova!


Hjalmar:


     


Hedvig:


     


Hilda:


     

Av Carina P Alfredsson - 2 juni 2014 14:07

Tänk vad tiden går, bebisarna har nyss blivit 10 veckor!! Snart är det dax för dom att flytta "hemifrån" ......usch lika sorgligt varje gång! Det verkar som att vi har hittat nya hem till både Hjalmar och Hilda och lilla Hedvig blir kvar  här på hemmaplan. Ska bli roligt att se henne växa till sig och bli en stor tjej framöver. Lite nya bilder kommer här!


Hjalmar:


       


Hedvig:


       


Hilda:


       Av Carina P Alfredsson - 26 maj 2014 11:42

Oj vilken trevlig helg vi haft i Norge i goda vänners sällskap. Vi fick med oss en Internationell Champion hem i Helmer och Yamenja tog sitt norska cert så vi är mer än nöjda!! Och idag har vi lyckats fånga småbusarna på lite bilder, dom blev ju 9 veckor igår, jösses vad tiden går. Dom är ganska pälsiga och dom väger runt 1 kg alla tre nu så dom är runda och goa. Hedvig kommer stanna hos oss och Hilda ser ut att ha hittat sitt nya hem. Det är bara lille Hjalmar som inte hittat riktigt rätt ännu. Finns intresse så är det bara att höra av sig!

Söta som socker är dom i varjefall :)


Hjalmar:


       


Hedvig:


       


Hilda:


       

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se