Senaste inläggen

Av Carina P Alfredsson - 25 september 2015 08:06

Oj! Vad tiden går....nu har hösten så smått börjat göra sig påmind. Jag gillar hösten med klarblå himmel och hög luft, skönt att kunna gå härliga höstpromenader med hunden! Regnovädren är väl mindre roliga fast lite mysiga samtidigt då man kan sitta inne och kura lite vid brasan och bara ta det lugnt och mysa. Tänkte bjuda på lite nya bilder på vår Melker som växt till sig bra och är nu 4 månader. Det är en väldigt trevlig kille med bra temperament, han är kompis med alla härhemma och dom leker så mattorna ryker mellan varven. Han tycker om att vara ute i kattgården också, mycket att titta på och upptäcka. Han kommer få följa med på lite utställningar under hösten och vi får hoppas det kommer gå bra. Ha en fortsatt fin höst alla!


 


   

Klicka på bilden för att se i större format!

ANNONS
Av Carina P Alfredsson - 29 augusti 2015 09:59

Då får vi lov att presentera våran lilla nykommling i familjen! Det är en söt lite bruntabby pojke vid namn Melker! Tanken är att han så småningom ska bli avelshane här hos oss när han väl blir mogen för det. Vi är sååå glada över denna lilla goa kille som smält in väldigt bra i vår stora familj. Välkommen till oss Melker!!

Vi får hoppas på en spännande höst framöver, då vi hoppas det ska bli lite kattungar här hos oss på Estabolyckan´s

Välkomna att kika in igen!


Melker

 

ANNONS
Av Carina P Alfredsson - 9 juli 2015 12:04

Äntligen har sommaren kommit även om det är lite olika sorters väder! Katterna lever lata dagar här hos oss på S*Estabolyckan´s. Dom älskar att vara ute och ligga och värma sig i solen och bara slappa. Skönt att ta det lite lugnt nu efter vårens alla utställningar. Våra "småttisar" Ior och Isa börjar växa till sig och bli riktigt stora nu, dom blir ju 10 månader och är inte några små kissungar längre! Har lyckats fota dom lite, och bjuder på några vackra foton.

Vi hoppas på en spännande höst och vi önskar alla besökare en fortsatt TREVLIG SOMMAR!!


   


   

OBS! Klicka på bilderna för att se dom i större format!

Av Carina P Alfredsson - 8 juni 2015 21:19

Då kan vi lägga ytterligare en utställningshelg bakom oss! Och det är inte vilken helg som helst vill jag lova. Denna gången var vi på NERKS utställning på Conventum i Örebro.

Med oss hade vi S*Estabolyckan´s Ior samt IC S*Rawalpindi´s Yamenja, mor och son.

Katterna skötte sig perfekt och fick jättefina bedömningar både lördag och söndag. Ior började med att vinna över sin mamma i BIV:et på lördagen, samt blev EX1 och Nominerad till panel. Yamenja tog sitt CAGCIB och fick nöja sig med det. På söndagen blev det Yamenjas tur att ta hem BIV:et över sin son och hon tog sitt CAGCIB och blev även Nominerad till panel samt några röster i panelen. Ior fick EX1 samt Nominerad till panel han också men ingen röst. Ja vilken helg, vi är mer än lyckliga kan jag lova. Alltid roligt att åka på utställning när det går så bra och jättekul att få träffa allt trevligt kattfolk! Nu ska vi bara vila oss ett tag och ta igen oss lite innan det är dax för någon ny rolig utställning.


Våra fina katter!

     

Av Carina P Alfredsson - 4 maj 2015 09:34

Tjoohoo, då har vi varit iväg till Norge på utställning! Med oss hade vi Hedvig och Elsa som båda hade chans till att ta titel. Vi hade domare Donatella Mastrangelo som också hade med sig en elev, en man från Italien ( minns inte hans namn) Först var det Elsas tur att visa upp sig, det kändes inte sååå roligt att visa Elsa för hon hade hunnit att fälla ur sig totalt sen vi anmälde. När vi badade innan vi åkte så kändes det som att man skulle vilja absa henne eftersom hon inte hade pälsen på sin sida inför denna utställning. Elsa hade en något yngre chokladhona som konkurrent, domareleven dömde fram Elsa som bästa hona fast pälsen inte var i så fin kondition, men hans röst räknas ju inte och Donatella tyckte att den andra  honan var i bättre showkondition. Sen var det Hedvigs tur och där gick det lite bättre....

Donatella tyckte att Hedvig var en jättefin hona med EX på det mesta så certet fick hon och blev med det

INTERNATIONELL CHAMPION! Sedan blev det ett BIV mellan dessa tre tjejer och även där valde domareleven fram Elsa som bästa hona fast hennes päls inte var den bästa, men som sagt hans röst räknades inte utan det var Donatella som la det avgörande beslutet och det hamnade på Hedvig som knep BIV:et. Vi kände oss jätteglada för det betyder att Hedvig slog en hona som var Elsas konkurrent i klass 5, så det känns ju extra roligt. Hedvig var även upp för NOM men blev slagen av en Ragdoll. Ja, det har varit ytterligare en rolig utställnings helg. Nu ska vi vila och njuta av nuet och över alla fina framgångar vi haft den senaste tiden, så får vi ladda för nästa utställninghelg framöver!


 

Av Carina P Alfredsson - 20 april 2015 08:25

Ja, jösses vilken utställningshelg det blev! Det kunde vi aldrig tro när vi packade husvagnen och drog iväg till Dackekatten och Gislaved i Fredags. Med oss hade vi IC S*Rawalpindi´s Yamenja vår bruna hona samt vår chokladhona CH S*Estabolyckan´s Hedvig. Båda flickorna gjorde bra ifrån sig och skötte sig perfekt! Yamenja kammade hem CAGCIB, BIV och NOM båda dagarna men blev slagen av en vacker skogkatt i panelen. Hedvig fick sina båda CACIB samt ett BIV och ett NOM med sig hem. Våra flickor hamnade ju i samma panel. Lillmatte Bea fick ställa sin docka Hedvig och var mäkta stolt när dom fick så fina priser! Tack Bea för att du visade Hedvig så himla fint, du är jätteduktig!

Ska man summera denna helgen så är det med ett stort leende, såå kul när det gått så bra för våra fina flickor.

Vi bjuder även på lite bilder från helgen!

          

OBS! Klicka på bilderna för att se dom i större format.

Av Carina P Alfredsson - 17 april 2015 09:04

Då har äntligen Yamenja fått sig ett bad, å hon blev så fin! Tog några nya foton på henne igår som jag bjuder på  här i bloggen. Yamenja är nu 2 år och 3 månader gammal och utvecklas jättefint tycker vi.

Våran vackra prinsessa!!


   

Av Carina P Alfredsson - 31 mars 2015 17:23

Det var ett tag sen vi gjorde några uppdateringar här på bloggen. Det har inte varit så mycket att skriva om utan livet har rullat på med både katter och allt som hör till. 2015 kommer nog bli ett spännande år då tanken är att vi ska få till några kullar hos oss framöver, bara katterna är med på det också förstås! Kommer bli uppdateringar så fort vi vet mer och när det händer något nytt här hos oss. Ha en fortsatt fin vår alla besökare! Vi får även passa på att Önska er alla en


                                                  
           GLAD PÅSK!
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se