Senaste inläggen

Av Carina P Alfredsson - 7 maj 2012 11:07

Pojkarna växer och blir bara sötare och sötare för var dag som går. Vi har haft lite sjuka barn här i någon vecka nu så jag har inte hunnit med att fota förrän nu. Men nu kommer det några 6 veckorsbilder på underverken!

Visst är dom väl söta!!! Freddie är ej till salu /Freddie is not for sale.

       

ANNONS
Av Carina P Alfredsson - 4 maj 2012 11:48

Ja, oj vad G-kullen växer :)) dom är stora och rejäla, det är bara lilla Gry som är på efterkälken men hon börjar komma ikapp och går upp jättebra i vikt hon också. Efter lite velande hit och dit så har dom nu fått sina namn och det blir enligt följande :


S*Estabolyckan´s Gusten SBI a

S*Estabolyckan`s Grace SBI a

S*Estabolyckan´s Gottfrid SBI a

S*Estabolyckan´s Gry SBI c


Mamma Alva sköter om sina godingar på bästa sätt och hon är såå mån om dom. Känns skönt att det gick så bra denna gången och att dom växer så otroligt bra :)) Dom är riktigt runda och fina i formen så det ska bli spännande att se när dom växer upp vad det blir för små individer! Jag har lyckats fota dom lite idag så lite bilder blir det också!

       

ANNONS
Av Carina P Alfredsson - 1 maj 2012 22:53

Oj, vad pojkarna i F-kullen växer...dom är så söta och gosiga. Båda två är väldigt sociala och vill gärna vara med. Dom har börjat äta lite smakportioner med mat å det mumsar dom i sig med fart. Lekarna börjar bli lite vildare nu och dom börjar brottas mer också ;) Dom börjar få upp farten nu och springer lite också. Har tagit några bilder på dom nu ikväll men dom var ganska trötta så det är väl kanske inte dom bästa bilderna man kan få till, men dom får duga!


Freddie SBI c

 

 Frans SBI c

 

Och två trötta små killar tillsammans!

 

Av Carina P Alfredsson - 26 april 2012 16:49

..ja nu har kameran varit framme igen då, det är inte lätt att fota dessa små busar som börjar spatsera omkring ;)

Några bilder blev det i varjefall. Både Frans och Freddie är riktiga charmörer och är väldigt sociala och vill vara med.


Freddie, ej till salu.

   


Frans, Intresse visat.

   

Av Carina P Alfredsson - 17 april 2012 20:19

Då har vi lyckats fota lite nya bilder på bebbarna härhemma, tur att det finns många armar som kan hjälpa till för det är inte lätt att fånga deras uppmärksamhet riktigt än ;) Dom växer och frodas och har börjat bli nyfikna på livet utanför lådan men ingen av dom har lyckats ta sig över kanten än :)) Hedda kurrar och pratar med dom väldigt mycket å så fort dom hör våra röster så blir det liv i lådan och dom blir nyfikna...dom är sååååå söta pojkarna!!

Här kommer det lite bilder på sötingarna :))


       

Av Carina P Alfredsson - 12 april 2012 19:33

Nu är F-kullen 2 1/2 vecka och dom börjar stappla omkring lite i bolådan , dom är såååå söta :))))

Vi har gett dom namn också och dom kommer få heta S*Estabolyckan´s Freddie och S*Estabolyckan´s Frans, dom ser ut att bli solid lila båda två. Det ska bli spännande att följa dessa pojkar framöver. Hedda sköter om sina små pojkar på bästa sätt och är en supermamma!!  Har lyckats fota dom idag , det är ju inte alltid det lättaste, hoppas ni kan se nåt av dom små ivf :))

Ha en fortsatt fin vecka!


Freddie

 


Frans


     


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se