Senaste inläggen

Av Carina P Alfredsson - 26 augusti 2012 15:03

Ja äntligen har dagen kommit då vi fick hämta hem våran nya söta pojke!!

Vi välkomnar S*Stoneridge Awesome, som vi kommer att kalla för Helmer här hos oss :))

Samtidigt vill jag Tacka Madeleine & Håkan för denna möjlighet!

Ska bli spännande att följa denna söta goa kille framöver och se hur han utvecklas, det är en rejäl kisse

med stora tassar och ett fint uttryck.

Välkommen hem till oss goa Helmer!!


 

ANNONS
Av Carina P Alfredsson - 18 augusti 2012 15:02

....så är det, för nu är det inte så många dagar kvar innan våran nya lilla familjemedlem flyttar in...vi väntar såå med spänning kan jag erkänna :))))

ANNONS
Av Carina P Alfredsson - 7 augusti 2012 19:36

Halloj! 

Nu har  jag haft framme kameran och lyckats fota alla katterna härhemma, inte någon lätt uppgift direkt men några fina bilder blev det. Hedda och Alva har ju nyss haft varsin kull  så pälsen står ju inte i full blom...och Lill-Elsa har nyss  börjat kliva ur "slyngelåldern" om man nu kan kalla det för det. Hon börjar äntligen komma tillbaka lite till det hon var innan fällningen i våras, hon är sååå lik sin mamma... och jag är så otroligt glad för att hon blev kvar här hos oss måste jag erkänna :) Våran goa Siggeman är lika go som alltid och tycker det är ganska skönt att alla busiga bebisar flyttat, så han får plats bättre i någons säng eller knä ;)

Om några veckor kommer det ändå bli lite fart och fläkt här igen då vårat nytillskott flyttar in, mer om det

kommer inom kort!

Först ut är våran "padda" Hedda som är 1 år och 4 mån. SBI j


Sedan kommer Söta Alva som är 2 år gammal nu, SBI a


Lilla chokladpralinen i familjen , Lill-Elsa 1 år och 3 mån.


Och sist men inte minst gosepojken Sigge som är 4 1/2 år SBI n

     


Av Carina P Alfredsson - 27 juli 2012 22:59

...oj vad tiden rusar på! Nu har alla kattungarna i G-kullen lämnat sitt bo och flyttat till sina nya familjer och vi känner oss så nöjda här. Vi önskar dom alla lycka till i sina nya familjer och vi hoppas dom kommer skänka mycket glädje och kärlek i sina nya hem under många år framöver. Våran goa "nallebjörn" Cornelis har också hittat en ny familj som han flyttat till, vi önskar också honom lycka till med sina nya familjemedlemar och hoppas han kommer få ett toppen liv som kastrat katt hos Kristina med familj!

Nu kommer det vara lite lungt på kattunge fronten ett tag men lite roliga nyheter kommer det bli här om några veckor,

jag vill inte avslöja för mycket än men ni får kika in här lite då och då för jag kommer uppdatera här så fort jag vet lite mer...vi känner oss väldigt förväntansfulla här ivf kan vi avslöja :)) Ha en fortsatt fin sommar och vi hoppas det fina vädret håller i sig ett tag till så vi hinner njuta av lite sol och värme:))

Av Carina P Alfredsson - 8 juli 2012 22:04

Nu kommer dom utlovade bilderna på G-kullen , dom växer och växer och är snart färdiga för att flyga ur boet. Dom börjar blir riktigt busiga nu och det är full fart. Alla fyra har hittat sina nya familjer och vi känner oss jättenöjda med vart dom ska ta vägen när dom åker. Visst är dom väl söta.....        

Av Carina P Alfredsson - 2 juli 2012 20:13

Ja, jösses vad tiden går, kattungarna växer och växer och vips så är dom stora och det är dags för dom att lämna sitt bo.... det har även denna lilla skönhet gjort. Efter en lyckad helg i Forshaga på utställning då lilleman fick ett EX 1 och jättefin kritik, åkte vi sedan vidare till Deje och lämnade över Freddie till sitt nya hem....Vi önskar Madeleine & Håkan Högström på S*Stoneridge katteri LYCKA TILL med söta Freddie och vi hoppas ni kommer känna er nöjda med honom!

Några fina bilder lägger vi ut också :)

   

Av Carina P Alfredsson - 26 juni 2012 12:50

Nu så har alla bebisarna i G-kullen hittat sina nya familjer och vi känner oss jättenöjda med vart dom ska ta vägen när det väl är dax att flyga ur boet, lite nya bilder kommer om några dagar :)

 

Av Carina P Alfredsson - 21 juni 2012 17:03

Nu har vi lyckats fota G-kullen igen, dom  har växt till sig bra och är riktigt runda och goa :)  Vi får passa på att önska er alla en riktigt fin Midsommar, och så hoppas vi på fint väder med mycket sol!   


       

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se