Senaste inläggen

Av Carina P Alfredsson - 18 mars 2013 08:43

.....och spänningen är hög kan jag lova!!!! Inom kort kommer det lite goda nyheter här hos oss på S*Estabolyckan´s !!

Kika gärna snart in igen :)

ANNONS
Av Carina P Alfredsson - 2 mars 2013 13:15

Äntligen har vi klivit in i årets första vårmånad...mars! Känns skönt att kunna blicka framåt och veta att nu kommer det bara bli ljusare och varmare...härligt!! Har fotat några nya bilder på vår goa Helmer idag som nu är 9 månader gammal. Han är lika härlig i sitt sätt fortfarande och följer en som en liten hund. Han har allt blivit intresserad av flickorna härhemma nu och har även börjat öva lite , så vi får se när han väl kommer fixa till det hela! 

Ha en fortsatt fin helg alla besökare!

   

ANNONS
Av Carina P Alfredsson - 6 februari 2013 10:17

Ja , nu var jag tvungen att ta fram kameran då jag känner att det var ett tag sedan. Det är inte alltid så lätt att få till några bilder men idag var tre av dom med på noterna ivf. Det är inte lätt att få med Hedda på bild men men skam den som ger sig ;) idag fick jag till några riktigt fina bilder även på henne. Lill-Elsa är så vacker just nu och pälsen är i riktigt fin blommning, och Helmer han växer så det knakar och han har blivit så fin våran vackra chokladpojke!

Har inte lagt ut några planer här för året än men tanken är att Helmer ska få para Hedda så fort han är mogen för det.

Jag tror att det kommer bli en bra kombination, båda katterna är stora och rejäla och har en bra kompakt kropp och grov benstomme. Hedda är en stor hona som väger 4 kilo och Helmer är en stor pojke på 4,3 kilo vid 8 månaders ålder.

Bra ögonfärg har dom också båda två så jag tycker denna kombinationen ska bli spännande, sen får vi se vad katterna tycker om detta förstås!! Detta är ju våra planer men jag hoppas dom kommer va med på noterna :))


     

Av Carina P Alfredsson - 4 februari 2013 18:02

Yes, då har vi varit på Conventum i Örebro på utställning. Denna gången valde vi att vara där båda dagarna och det blev både lyckat och roligt! Vi hade med oss Alva, Helmer och Lill-Elsa och alla tre skötte sig jättefint båda dagarna men dom var ganska trötta när vi väl kom hem. Vi känner oss jättenöjda med resultaten som såg ut så här:


Lill-Elsa: CACIB x 2, BIV x 1, NOM x 1 men tyvärr ingen röst i panelen.

Helmer:  EX1 x 2 och upp för NOM båda dagarna men blev slagen där, var även med i ett BIV men blev slagen där av en vuxen hane.

Alva: CAC på lördagen och upp för NOM men blev slagen av en skogis, sedan blev det EX2 på söndagen.


Så vi känner oss så nöjda över helgen och dessutom var det roligt att träffa alla trevliga kattvänner också!!


Nedan: Helgens priser :))

 

Av Carina P Alfredsson - 21 januari 2013 12:44

Har tagit några nya bilder på våran härliga Helmer som bara växer och växer! Han är så himla söt och go, en riktig myskisse <3


     

Av Carina P Alfredsson - 7 januari 2013 20:12

God fortsättning på det nya året får vi önska alla våra besökare! Känns underbart att vi äntligen går mot ljusare tider och att man vet att våren kommer så småningom :)) Känns skönt att få städa ut julen (även fast jag älskar den) och känna att nu går man mot ett nytt år och allt vad det kan betyda. Hos oss kommer det säkert bli mycket spännande under det kommande året då vi har vår fina pojke Helmer på tillväxt som förhoppningsvis kommer bli pappa till några kullar här framöver, vi får väl se vad 2013 har att bjuda oss på :) Ha en bra fortsattning på det nya året , på återseende!

 

Av Carina P Alfredsson - 30 december 2012 14:33

Tänk idag är första dagen som vi bara kan slappa och ta det lugnt, det har varit nåt varje dag att stå i sedan dagarna före julafton ...pust! Så idag tar vi dagen som den kommer och bara har det sköööönt! Jag tror nog att även katterna tycker att det är rätt så gott att bara slappa lite. Helmer vår chokladpojke bara växer och växer och blir idag 7 månader och väger 4,2 kilo, det är en härlig pojke som är som en liten hund som gärna vill vara med oss på allt vi hittar på :)

Och tänk våran julgran har överlevt ;)) fast det är klart än ska den va med några dagar till så vem vet.....

Några fina bilder bjuder vi på idag också förstås! Ha ett fint slut på detta året alla besökare :)

       

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se