Senaste inläggen

Av Carina P Alfredsson - 29 april 2013 21:04

Tänk vad tiden går det är snart valborg och då blir vår goa Helmer 11 månader redan, tiden har gått så fort och han är nu en stor kille! Söta Yamenja växer och frodas hon också och är nu 17,5 veckor gammal å sååå söt <3

   

Av Carina P Alfredsson - 16 april 2013 08:48

Yes, då var det dax för lite bilder igen då :) Goa Yamenja växer och växer och är nu snart 16 veckor. Tiden går så fort!

Hon är så härlig denna lilla tjej, hon är som en liten hund och följer en överallt och hittar hon mig inte så ropar hon lite på mig, lilla gumman <3 Hon älskar att få igång dom andra katterna här och Helmer han blir som kattunge på nytt och far fram så mattorna bara flyger haha! Hon har smält in bra här kan man säga, känns som hon alltid bott här :))

Här kommer bilderna!


   

Av Carina P Alfredsson - 7 april 2013 18:46

Var bara tvungen att lägga upp denna söta bilden på lilla goa gumman , visst är hon väl söt!!

 

Av Carina P Alfredsson - 7 april 2013 13:20

Yes, då har vi varit iväg med två katter till Fredrikstad i Norge på utställning! Vi fick åka mitt i natten för att komma fram i tid, men det var det värt :) 

Med oss hade vi vår goa kastrat kille Sigge och vår söta chokladpralin Lill-Elsa, båda var stoppade här i Sverige så vi var väldigt spända på ifall vi skulle få med oss några titlar hem. Men allt gick bra och båda fick jättefin kritik och både Sigge och Elsa tog med sig varsin titel hem. Så numera har vi en Internationell Champion i vår goa Elsa och en 

Internationell Premier i vår fina Siggeman och vi känner oss sååå stolta över våra godingar!

Av Carina P Alfredsson - 3 april 2013 09:50

Hej och hå vad tiden rullar på! Yamenja är redan 14 veckor och har bott hos oss i två veckor nu. Det är en väääldigt gosig tjej som spinner så fort man tar i henne och hon sover fortfarande i husse och mattes säng, raklåååång emellan oss :) Hon har varit lite petig med maten men börjar nu äntligen att äta lite mer och det syns förstås även på vikten som börjar öka lite bättre. Har tagit några bilder på henne men det är inte det lättaste då hon är en busig liten gobit! Ha en bra vecka i vårsolen alla besökare!


     

Av Carina P Alfredsson - 22 mars 2013 09:13

Här har vi anledningen till vår stora längtan och nedräkning! VÄLKOMMEN YAMENJA! vår nya bruna flicka!

Vi har länge längtat efter en brun fin hona med bra kvaliteér och nu är hon äntligen här! Vi är så glada för denna möjligheten och riktar ett stort TACK till Birgitta på S*Rawalpindi´s för denna möjligheten! Mer om Yamenja kommer ni kunna läsa framöver då hon så småningom får en egen sida här hos oss, men några fina bilder lägger vi ut här idag!

   

Av Carina P Alfredsson - 18 mars 2013 08:43

.....och spänningen är hög kan jag lova!!!! Inom kort kommer det lite goda nyheter här hos oss på S*Estabolyckan´s !!

Kika gärna snart in igen :)

Av Carina P Alfredsson - 2 mars 2013 13:15

Äntligen har vi klivit in i årets första vårmånad...mars! Känns skönt att kunna blicka framåt och veta att nu kommer det bara bli ljusare och varmare...härligt!! Har fotat några nya bilder på vår goa Helmer idag som nu är 9 månader gammal. Han är lika härlig i sitt sätt fortfarande och följer en som en liten hund. Han har allt blivit intresserad av flickorna härhemma nu och har även börjat öva lite , så vi får se när han väl kommer fixa till det hela! 

Ha en fortsatt fin helg alla besökare!

   

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2021
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se